Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија
  • Контрола со едно копче
    Мал но моќен
  • Големина на соба: до 15 m2
  • Шифра на производ: 101432
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    8.700,00 MKD
  • Активирање со едно копче
    Високо квалитетна челична мрежа
  • Големина на соба: до 50 m2
  • Шифра на производ: 102936
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    20.900,00 MKD
  • Чист воздух со чувство на стил
    Интегриран Wi-Fi
  • Големина на соба: до 18 m2
  • Шифра на производ: SENSEPK230PACxx
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    29.100,00 MKD
  • Хидрогенирана вода во секое време
    Голема концентрација на растворен водород
    Компактна големина
  • Шифра на производ: HY1000
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    21.550,00 MKD
  • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
    Прочистувач на вода за целото семејство
    Класика со 5 фази на филтрација
  • Шифра на производ: 911340243
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    49.360,00 MKD
  • Материјал: боросиликатно стакло
    Висина:155 мм.
    Дијаметар:68 милиметри. (максимум)
    Тежина:183 гр. (со капакот)
  • Шифра на производ: 1006
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    814,00 MKD
  • Материјал: Боросиликатно стакло
    Висина: 190 мм.
    Дијаметар: 80 мм. (максимум)
    Тежина: 202 гр. (со капакот)
  • Шифра на производ: 1007
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    984,00 MKD
  • Материјал: Боросиликатно стакло
    Содржина:1,2 литар
  • Шифра на производ: 1009
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    1.635,00 MKD
  • Материјал: боросиликатно стакло
    Содржина:0,250 л.
    Висина:76 милиметри.
    Тежина:72 гр.
  • Шифра на производ: 200043
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    401,00 MKD
  • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
    Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
  • Шифра на производ: 1062
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    491,00 MKD
  • Материјал: Ореово дрво
    Висина: 33 мм.
    Дијаметар: 40 мм. (максимум)
    Тежина: 30 гр.
  • Шифра на производ: 1050
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    617,00 MKD
  • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумитирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
    Работи со: Pure 221
  • Шифра на производ: 103235
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    580,00 MKD