Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

Blueair Sense+

Particle Filter

Part Number: SENSEPK230PACxx
Чист воздух со чувство на стил
Интегриран Wi-Fi
Големина на соба: до 18 m2

Цена: 29.100,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

ИНТЕЛИГЕНТЕН ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ЗА ВАШИОТ УНИКАТЕН СТИЛ

Следната генерација на Sense, Blueair Sense +, ги комбинира најсовремената технологија со елегантен дизајн и еколошки ингеренци. Овозможеното Wi-Fi за далечинското управување и интерактивност со апликацијата Blueair Friend и со Blueair Aware мониторинг на квалитетот на воздухот, Sense + е срцето на Blueair интелегентниот систем кој ве потполност ви овозможува целосна контрола на воздухот во затворените простории.

Паметниот прочистувач на воздух со Wi-Fi
Blueair Sense + е паметен прочистувач на воздух кој брзо ги отстранува сите нечистотии од воздухот во вашиот дом и го прави тоа со наградуван дизајн. Благодарение на Wi-Fi конективноста, можете да го контролирате од било каде. На пример, вклучете го или исклучете го, зголемете ја брзината на вентилаторот или активирајте ја детската брава каде и да имате Wi-Fi.


Единствен Blueair HEPASilentPlus филтер
Blueair Sense + доаѓа со два филтри, од кои секоја се состои од филтер за честички и филтер со активен јаглен за отстранување на тешки гасовити загадувачи.


Како шепот-нечујно испорака на чист воздух
Користејќи уникатна комбинација на електростатско и механичко филтрирање, филтрите Blueair се во можност да користат помалку густи филтри. Ова значи дека е потребен помал напор за да се протурка воздухот низ филтерот, што резултира со максимални нивоа на изведба со шепот-тивка испорака на чист воздух.


Најдобри пријатели со апликацијата Blueair Friend
Следната генерација на Sense, Blueair Sense +, е најдобар пријател со апликацијата Blueair Friend. Апликацијата ви овозможува автоматски да ги контролирате функциите, како што се брзината на проток на воздух, LED светло, детско заклучување и ноќен режим, на Sense + прочистувач на воздухот . Преземете ја апликацијата Blueair Friend бесплатно во App Store и Google Play.

Оптимизиран проток на воздух
Blueair Sense е дизајниран за прочистување на воздухот, со уникатно куќиште и дизајнерска решетка која го максимизира протокот на воздух.