Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

Classic 500/600 Series

Particle Filter

Part Number: F500600PA
Патентирана HEPASilent технологија
Таргетира чад и мирис на тутун
Одговара на следниве: 605 • 680i

Цена: 6.950,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

Дизајниран за максимално отстранување на сите воздушни честички. Совршен избор за отстранување на загадуваќи како што се полен, прав, перут од миленичиња и останати честички кои несакате да бидат во ваше присуство.