Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

Pro

Particle Filter kit

Part Number: FProPA
Професионално прочистување на воздухот
Ги отстранува штетните загадувачки супстанции
Одговара на следниве: Pro M • Pro L • Pro XL

Цена: 3.450,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

Дизјниран за максимално отстранување на воздушните честички како што се полен, прав, перут од миленичиња и останати честички кои несакате да бидат во ваше присуство. Единствен V-формат филтер се затвора исто како книга да ве заштити вас од изложеноста на загадувачите при промена на филтрите. Постои опција за Pro SmokeStop и Carbon+ филтри.