Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Urban Air Filter Pack 1.0

Сет од 3 филтри

Part Number: UF-1
Компатипилни со: Urban Air Mask 1.0
Супериорна заштита

Цена: 999,00 MKD

Бесплатна достава

5

1
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Трослојна филтер технологија со сертифицирана заштита од PM 2.5, гасови, прашина, полен, бактерии и други штетни честички. Уникатен систем за поставување на лице со 3D прилагодлив клип. Дизајнирани во Шведска. 

Достапни во 4 големини: XS, S, M, L

Во пакувањето добивате сет од 3 заменски филтри. Во просек филтерот се менува на секои 100 часа користење.