Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Pure 411 Prefilter

Night Waves (Blue)

Part Number: 105716
Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
Работи со: Pure 411

Цена: 995,00 MKD 796,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

ЕДНОСТАВНО СЕ ВКЛОПУВА

Благодарение на доводот за воздух од 360°, тој функционира ефикасно насекаде - дури и во просториите каде стариот уред за прочистување на воздухот не би се вклопил. И благодарение на пред - филтрите на ткаенина во различни енергични бои, лесно можете да одговара на вашиот стил на внатрешен дизајн. Ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само нежно вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога е потребно чистење.