Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blueair Aware indoor air quality monitor

Part Number: 100012
Го следи квалитетот на внатрешниот воздух и ги чувствува честичките и VOCs додека испраќа ажурирања во реално време на вашиот паметен телефон.
Работи независно или со: 205 • 405 • 605 • Sense+

Цена: 11.600,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

Паметно мерење на квалитетот на воздух

Од витално значење е да знаеме што има во воздухот што го дишиме. Со Blueair Aware, вие можете да го мерите и следите квалитетот на воздухот во внатрешните простории. Студиите покажуваат дека воздухот во внатрешните простории може да биде помеѓу два и пет пати-и понекогаш дури и 100 пати- позагаден од надворешниот. Многу од нас поминуваат и до 90% од нашето време во затворени простории. Како се мери воздухот што го дишиме? Проверете го квалитетот на воздухот со овој паметен внатрешен мерач и превземете акција да го осигурате вашето здравје и благосотојба. Брзо ги детектира честичките во воздухот, испарливите органски соединенија, јаглероден диоксид еквивалент, температура и влажност додека ви праќа податоци на вашиот паметен телефон во реално време.