Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blueair Classic 205

SmokeStop Filter

Part Number: 200013
Компактен и ефикасен прочистувач на воздух
Wi-FI овозможено за мали простории
Големина на соба: 26 m2
62 m2

Цена: 24.400,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

"МАЛ, НО МОЌЕН"

Следната генерација на прочистувачи на воздух со овозможен Wi-Fi е одличен за мали простории. Новиот дигитален дисплеј ви овозможува следење и контрола на воздухот што го дишете за да Ви обезбеди практично воздух без алергија или предизвикувачи на астма. Или преземете ја апликацијата Blueair Friend и поврзете ја со Blueair Classic 205 за негово далечинско управување со кој било паметен уред.

Лесен за движење, лесен за раководење

Blueair Classic 205 е лесен и едноставен за движење  околу вашиот дом. Со својот компактен дизајн на вентилатор и огромна површина на филтерот, тој обезбедува солидни перформанси ослободувајќи го вашиот дом од предизвикувачи на астма и алергии. Лесно се вклопува и во најмалите простории.

Единствена Blueair HEPASilent Технологија

Новиот Blueair Classic 205 користи Blueair HEPASilent за да ги отстрани речиси сите загадувачи во воздухот. Користејќи го најдоброто во електростатичката и механичката филтрација, нашата HEPASilent технологија е револуционерна комбинација на напредни филтри и капсулирана комора за честички. Ова осигурува дека вашиот Blueair прочистувач обезбедува резултати многу посупериорни од само механичка или електростатска технологија.

Во допир со вашиот чист воздух

Копчињата за допир на ажурираната дигитална контролна табла го прават новиот Blueair Classic 205 лесен за раководење. Лесно читливите ЛЕД икони ви овозможуваат да го видите статусот на Wi-Fi поврзувањето на вашиот прочистувач на воздух, брзината во која работи и филтерот. Прилагодувањето е лесно. Само допир. Додадете го нашиот Blueair Aware монитор и преземете ја бесплатната апликација Blueair Friend. Ова ви овозможува да го контролирате новиот Classic од далеку, да го видите квалитетот на воздухот во просторијата и да пристапите до податоците за квалитетот на надворешниот воздух во реално време во повеќето урбани области.