Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blueair Classic 405

SmokeStop Filter

Part Number: 200018
Најдобар на тест
Тивок и енергетски ефикасен
Големина на соба: 40 m2
96 m2

Цена: 34.900,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

"НАЈДОБАР НА ТЕСТОВИ"

Нордискиот независен тест институт Testfakta го оцени Classic 405 со највисок вкупен резултат, 4,2 од вкупно 5, за своите супериорни перформанси на чистење, со максимална брзина и при низок шум (до 37 dB). Тестовите се изведуваа во лабораториите Intertek и IBR во Велика Британија. Класичниот 405 е Wi-Fi компатибилен со апликацијата Blueair Friend, има лесен интерфејс за контрола со LED копчиња за едноставно и поврзано искуство со чистиот воздух. Покрај тоа, тој обезбедува тивка, моќна и енергетски ефикасна филтрација на воздух во затворените простории, кој е речиси се без алергени или предизвикувачи на астма.

Во допир со вашиот чист воздух
Копчињата за допир на контролна табла го прават новиот Blueair Classic 405 лесен за раководење. Лесно читливите ЛЕД икони ви овозможуваат да го видите статусот на Wi-Fi поврзувањето на вашиот прочистувач на воздух, брзината во која работи и филтерот. Прилагодувањето е лесно. Само допир. Додадете го нашиот Blueair Aware монитор и преземете ја бесплатната апликација Blueair Friend. Ова ви овозможува да го контролирате новиот Classic од далеку, да го видите квалитетот на воздухот во просторијата и да пристапите до податоците за квалитетот на надворешниот воздух во реално време во повеќето урбани области.


Единствена Blueair HEPASilent Технологија
Новиот Blueair Classic 405 користи Blueair HEPASilent за да ги отстрани речиси сите загадувачи во воздухот. Користејќи го најдоброто во електростатичката и механичката филтрација, нашата HEPASilent технологија е револуционерна комбинација на напредни филтри и капсулирана комора за честички. Ова осигурува дека вашиот Blueair прочистувач обезбедува резултати многу посупериорни од само механичка или електростатска технологија.
Најдобар избор за соби со средна големина
Дизајниран за средни простории, нашиот Blueair Classic 405 е солиден избор за оние кои имаат алергии, астма и други респираторни проблеми. Ја завршува работата - тивко и ефикасно.