Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blueair Classic 605

SmokeStop Filter

Part Number: 200028
Дизајнирано за големи простори за живеење
Wi-Fi овозможено
Големина на соба: 72 m2
173 m2

Цена: 50.000,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

"ДОВОЛНО ГОЛЕМ ЗА ГОЛЕМИ ПРОСТОРИ ЗА ЖИВЕЕЊЕ"

Живееш на големо? Затоа ви треба доволно моќен прочистувач на воздух за ракување со големи простории. Blueair Classic 605 носи почист, поздрав внатрешен воздух во пространи спални соби, дневна и трпезарија или големи соби. Значи, вие и вашето семејство може да уживате во воздухот кој е практично слободен од астма и алергија предизвикувачи и загадувачи на воздух во затворен простор.

Нема провев во било која брзина
Благодарение на Blueair SurroundAir ™ системот, серијата Blueair Classic 600 е во состојба да го минимизира провевот и покрај исклучително високиот проток на воздух. SurroundAir зема загаден воздух од дното и од страните и ослободува нежен проток на чист воздух од врвот и од страните.

Единствена Blueair HEPASilent технологија
Новиот Blueair Classic 605 користи Blueair HEPASilent технологија за да ги отстрани практично сите загадувачи во воздухот. Користејќи го најдобрито во електростатичката и механичката филтрација, нашата HEPASilent технологија е револуционерна комбинација од напредни филтри и капсулирана комора за полнење на честички. Ова гарантира дека вашиот нов Classic Blueair прочистувач на воздух обезбедува резултати далеку подобри од само механичка или електростатичка технологија.

Во допир со вашиот чист воздух
Копчињата за допир на контролната табла го прават вашиот нов Blueair Classic 605 да работи за вас. Лесно-читаните LED икони ви овозможуваат да го видите статусот на Wi-Fi поврзувањето на вашиот прочистувач на воздух, работната брзина и филтерот. Прилагодувањето е лесно. Само допир. Додајте го нашиот Blueair Aware монитор и преземете ја бесплатната апликација Blue Friend. Ова ви овозможува да го контролирате новиот Classic од далеку, да го видите квалитет на воздухот во просторијата и да пристапите до податоците за квалитетот на надворешниот воздух во реално време во повеќето поголеми урбани области.