Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blueair Pro

Carbon+ Filter kit

Part Number: FProCA
Како опција може да инсталирате дополнителен Blueair Pro филтер со активен јаглен за максимално отстранување на тешки гасовити загадувачи. Истиот треба да се...
Работи со: Pro L • Pro M • Pro XL

Цена: 3.450,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

Како опција можете да инсталирате додатен Blueair Pro филтер со активен јаглен за максимално отстранување на тешките гасовити загадувачи. Истиот треба да се користи со Pro филтерот за честички или SmokeStop филтерот.
Работи со: Pro L • Pro M • Pro XL