Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blueair Pro M

Particle Filter

Part Number: ProMK230PAW
Елегантен со мали димензии
Опција за интелегентен модул за воздух
Големина на соба: До 36 m2

Цена: 44.800,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПЕРФОРМАНСИ, СУПЕРИОРЕН СТИЛ

Blueair Pro M обезбедува професионални перформанси што претставува совршена мешавина на ефикасност, елеганција и еколошки дизајн. Потивок од шепот во најниската брзина и не погласно од еден разговор во највисока брзина, Pro M никогаш нема да ви го одвлече вниманието од тековната работа или ќе ве вознемири додека спиете.

Единствена Blueair HEPASilent технологија
Blueair HEPASilent ги отстранува речиси сите загадувачи во воздухот. Нашата HEPASilent технологија го обединува најдобрито во електростатичката и механичката филтрација. Нејзината револуционерна комбинација на напредни филтри и капсулирана комора за полнење на честички осигурува дека вашиот прочистувач Blueair обезбедува резултати многу посупериорни од само механичка или електростатска технологија.

Моќна, патентирана филтрација
Blueair Pro M со филтер за честички е оптимален избор за отстранување на загадувачи на честички како што се бактерии, вируси, миленичиња, прашина и полен.  За дополнителна заштита од гасовити загадувачи, користете Blueair Carbon + филтер како додатен филтер со Blueair Pro Particle Filter или Blueair SmokeStop Filter.

Прочистувач на воздух за големи простории и подобрена благосостојба
Создадете средина каде што луѓето можат да дишат поздрав воздух - без разлика дали работат сами или со други. Дишењето чист воздух има значително позитивно влијание врз благосостојбата. Blueair Pro ќе ве заштити вас и вашиот персонал од негативните последици од загадувањето на воздухот во затворен простор, ќе ги зголемите вашите енергетски нивоа, ќе промовирате појасна ментална состојба и ќе ја подобрите циркулацијата.

Blueair Air Intelligence Модул за врвен квалитет на воздух
Дизајниран за Blueair Pro M и Pro L, нашиот Blueair Air Intelligence Module (AIM) ви овозможува да го поставите Pro уредот во автоматски режим, така што никогаш повторно не треба да се грижите за квалитетот на воздухот. Со користење на најдобрите сензори за честички и гас, AIM постојано го тестира квалитетот на воздухот во затворениот простор и автоматски ја прилагодува поставката на брзината врз основа на вистинските услови за квалитет на воздухот. Ова обезбедува оптимален квалитет на воздухот во внатрешноста. Достапно како опција на одбрани пазари.