Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blueair Pro XL

Particle Filter

Part Number: ProXLES230PAW
Нашиот најголем капацитет за прочистувач на воздух
Вграден Интелигентен модул за воздух
Големина на соба: до 110 m2

Цена: 162.500,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

"ПРОФЕСИОНАЛНИ ПЕРФОРМАНСИ, СУПЕРИОРЕН СТИЛ"

Blueair Pro XL е нашиот прочистувач на воздух со најголем капацитет за големи простории и работни простори. Тој обезбедува повеќе чист воздух од кој било друг самостоен прочистувач на воздух и има CADR (стапка на чист воздух) што гарантира дека вие и вашите колеги ќе се чувствувате подобро и со повеќе енергија.