Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Caster Wheels

Part Number: A400CS
Заборавете го влечењето или подигањето на вашиот прочистувач на воздух. Зачувајте го грбот со овие тркала кои ви овозможуваат да го наместите вашиот прочистувач на воздух каде и да сакате.
Работи со: Classic 405/480i

Цена: 3.023,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Без напор, лесно се движат со нив!

Заборавете го влечењето или кревањето на вашиот Blueair прочистувач на воздух. Зачувајте го грбот со овие Blueair Casters. Едноставно придвижете го вашиот прочистувач на воздух во позиција каде што сакате. Blueair Casters се додатоци за нашата Blueair Classic 400 серија.