Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Pro

SmokeStop Filter kit

Part Number: FProSM
Професионално прочистување на воздухот
Таргетира чад и мирис на тутун
Одговара на следниве: Pro M • Pro L • Pro XL

Цена: 7.500,00 MKD 6.000,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

Филтер за честички за користење во простории каде отстранувањето гасовитите загадувачи, како што се чад од цигари или органски испарливи соединенија (VOCs) е потребно. Постои опција за Carbon+ филтри каде што има и потешки гасовити загадувачи. V-формат филтерот се затвора исто како книга и ве штити вас од изложеноста на загадувачите при промена на филтрите. Нашата фиберна структура не содржи хемикалии и врзивни материи и ултрасонично се врзани за да ги задржат новите честички да се појавата во вашата околина.