Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Wall Mount for Pro XL

Part Number: AProWM
Заштедете простор во канцеларијата Pro XL Ѕидниот носач кој ви овозможува да го закачите Pro XL на ѕид за оптимизирана флексибилност...
Работи со: Pro XL

Цена: 9.850,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Заштеди Простор во вашата канцеларија

Pro XL носачот за на ѕид ви овозмоќува да го закачите вашиот Pro XL на ѕид, за оптимална флексибилност и максимален слободен поден простор. Pro XL носачот е изработен од цврста метална конструкција. Работи со: Pro XL
Достапно по нарачка