Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

1 - Year Service Pack

Part Number: 961009000
Содржи 7 оригинални филтри за замена на Bluewater
The 1-Year Filter Service Pack contains seven Original Bluewater Replacement Filters designed to ensure optimal water purification in Cleone™ and similar devices. The package provides the filters you need for a year of purified tap water.

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
    2 x CL-20 пред филтри за наслаги 2x CL-5 пред филтри за наслаги 2x CL-C предфилтри со активен јаглен 1x CL-Inline-C пост филтер со активен јаглен. Префилтерите треба да се заменуваат со нови на секои 6 месеци, а постфилтерот на секои 12 месеци. Иновација од Шведска
    
    Елиминира до 99% од повеќето добро познати загадувачи како што се нечистотија, полен, спори, 'рѓа и други мали честички Го користи активниот јаглен во кора од кокос за подобрување на вкусот Обезбедува првокласно прочистување Испорачува кристално чиста, одлична на вкус, поздрава вода за пиење директно од Вашата чешма Обезбедува најдобар квалитет на вода - Водата е чиста исто како што е предвидена во природата.

Технички карактеристики

  • Филтрира до 200 литри вода дневно во Bluewater Cleone ™
  • Издржува температура на водата до 38 ° C
  • Ги исполнува стандардите за NSF / ANSI 58 кога се користи во Bluewater Cleone ™
  • Препорачан период на замена за предфилтерите - на секои 6 месеци
  • Препорачан период на замена за постфилтерите- секои 12 месеци