Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Bluewater Cleone Balance (Min)

Part Number: 911340343
Прочистувач на вода за целото семејство
Класика со 5 фази на филтрација
Го подобрува вкусот на водата со додавање на минералиv

Цена: 52.445,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

    Bluewater Cleone ™ работи исто толку добро како што и изгледа. Класика со високи перформанси, Cleone прочистувањето на водата за целото семејство го носи на следно ниво. Без разлика дали е отстранување на хлор или на повеќето хемиски и биолошки загадувачи, на прочистувачот на вода со повратна осмоза може да му се верува, за да помогне во доставувањето на почиста, поздрава вода од кујнската чешма, по потреба. Лесен за инсталирање, лесен за ракување и лесен за одржување.

    Предности: 

 • Просечно дневно производство на вода - 200 литри
 • Филтрација во 5 фази и најповолни RO перформанси
 • Цврстата изведба Ви дава сигурност
 • Исклучително добар систем за заштита од истекување
 • Автоматски систем за испуштање со мембрана
 • Монитор за следење на квалитетот на прочистената вода
 • Монитор за филтер
 • Наградуван шведски дизајн
 • Создаден за прочистување на екстремно загадени води
 • Иновација од Шведска
 • Сертифициран според NSF / ANS 58 стандардите
 • Може да се прилагоди со дополнителни функции