Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Bluewater Pro Ultimate (Pro 600C-HF)

Part Number: 919240170
Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
Екстра висок проток со првокласна мембрана создаден за максимални резултати на проток
Свежо прочистена вода за да ги задоволи Вашите гости

Цена: 265.310,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

    Испорачува неспоредлива количина на потребна прочистена вода, компактниот и голем Bluewater Pro  нуди на професионалните средини свежа вода за пиење, миење и готвење 24/7. Вистински апарат за прочистување на вода, Bluewater Pro испорачува неверојатни 6.912 литри вода дневно. Ги отстранува повеќето познати загадувачи во водата. Pro ја користи патентираната технологија за повратна осмоза од втората генерација SuperiorOsmosis ™ за да обезбеди беспрекорно чиста вода од комуналната вода.

    Bluewater Pro им овозможува на професионалните средини да доставуваат сопствена  прочистена вода за пиење со првокласен квалитет, која може да се послужи негазирана  или газирана во еколошки стаклени шишиња, брендирани со нивното име. Bluewater Pro им овозможува на угостителските бизниси да го подобрат својот профит, избегнувајќи скапи набавки, транспорт и складирање на пластични и други флаширани води за надворешна употреба. Поврзете го Bluewater Pro со фрижидерот за да добиете чисти коцки за мраз и за машината за миење садови за да обезбедите сјајни чаши и садови, независно колку е тврда водата.

    Предности:

 • Просечно дневно производство на вода - 6.912 литри на ден
 • Економичен систем за циркулација на вода
 • Ефикасно решение за отпадните води
 • Директен проток без потреба од резервоар
 • Прекинувач за слаб притисок на снабдувањето на вода
 • Монитор за филтер Детектор за протекување и прекинувач за исклучување
 • Монитор за следење на квалитетот на прочистената вода
 • Водечки најдобро прочистување на водата на пазарот
 • Ниска потрошувачка на енергија
 • Мали трошоци за одржување
 • Компактен и уреден шведски дизајн
 • Чистење солена вода