Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Bluewater Spirit Universal (Spirit 300Cp)

Part Number: 919240261
Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
Првокласниот прочистувач на вода
Направен да се користи со било која соодветна славина

Цена: 129.570,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

    Bluewater Spirit е Вашиот вечен извор на свежа вода. Тој е моќен, но сепак компактен прочистувач на  вода кој може да го поставите под мијалникот, а кој Ви овозможува да создадете своја сопствена оаза од чиста вода. Испорачувајќи 3.380 литри вода дневно, Bluewater Spirit е една од најдобрите инвестиции што можете да ги направите за Вашето здравје и добросостојба. Bluewater Spirit ги отстранува повеќето загадувачи од водата, како што се хемиските загадувачи, токсичните хемикалии и патогените бактерии.

    Предности:

 • Просечно дневно производство на вода - 3.380 литри
 • Економичен систем за циркулација на вода
 • Ефикасно решение за отпадните води
 • Директен проток без потреба од резервоар
 • Прекинувач за слаб притисок на снабдувањето на вода
 • Монитор за филтер
 • Детектор за истекување и прекинувач за исклучување
 • Монитор за следење на квалитетот на прочистената вода
 • Водечки најдобро прочистување на водата на пазарот
 • Ниска потрошувачка на енергија
 • Мали трошоци за одржување
 • Компактен и уреден шведски дизајн