Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Bluwater Pro Sentinel (400CV-HR)

Part Number: 919240161
Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
Ваша сопствена фабрика за вода
Високо отфрлање и автоматско испуштање

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

    Компактен и голем, Bluewater Pro е Вашата сопствена фабрика за вода која постојано испорачува неограничени количини на свежа вода. Апаратот за прочистување на вода, кој им помага и на професионалните кујни и на домаќинствата да создадат своја речиси неограничена испорака на чиста вода за готвење, миење и пиење.

    Обезбедувајќи неверојатни 6.912 литри вода дневно, Bluewater Pro ги отстранува повеќето добро познати загадувачи во водата. Ја користи патентираната технологија за повратна осмоза од втората генерација SuperiorOsmosis ™, Bluewater Pro ја претвора комуналната вода во беспрекорно чиста вода за пиење, готвење и миење. Можете да го поврзете Bluewater Pro со фрижидерот за да добиете чисти коцки за мраз и за машината за миење садови за да обезбедите сјајни чаши и садови.

    Предности:

 • Просечно дневно производство на вода - 6.912 литри на ден
 • Економичен систем за циркулација на вода
 • Ефикасно решение за отпадните води
 • Директен проток без потреба од резервоар
 • Прекинувач за слаб притисок на снабдувањето на вода
 • Монитор за филтер
 • Монитор за следење на квалитетот на прочистената вода
 • Водечки најдобро прочистување на водата на пазарот
 • Ниска потрошувачка на енергија
 • Мали трошоци за одржување
 • Компактен и уреден шведски дизајн
 • Чистење солена вода