Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Cleone - CL - Mineral

Part Number: 961000800
Дополнителен CL-Mineral пост филтер за Cleone ™
Оригиналните CL-минерални филтри на Bluewater се дизајнирани да обезбедат најповолен квалитет на вода кога се користат во Cleone ™ или други слични уреди.

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
    CL- минералниот пост филтер е направен од 70% минерален карбонат калцит и 30% магнезиум оксид. Неутрализира киселост преку зголемување на pH вредноста и создава вода збогатена со минерали. Треба да се заменува со нов на секои 12 месеци. Иновација од Шведска     
    
    Создава прочистена вода за пиење збогатена со минерали. Испорачува прочистена, одлична на вкус, поздрава вода за пиење директно од Вашата чешма. Го обезбедува најдобриот квалитет на водата.

    Технички карактеристики

  • Се состои од 70% минерален карбонат калцит и 30% магнезиум оксид
  • Ја зголемува pH вредноста на водата
  • Куќиште на филтерот е заварено за да издржи соодветна моќ и идеално прицврстено
  • Минерализира и до 200 литри вода дневно во Bluewater Cleone ™
  • Издржува температура на водата до 38 ° C
  • Ги исполнува стандардите за NSF / ANSI 58 кога се користи во Bluewater Cleone ™
  • Препорачан период на замена со нов филтер е на секои 12 месеци