Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Cleone CL - C

Part Number: 961000300
CL-C Предфилтер со активен јаглен за Cleone ™
Оригиналните CL-C филтри на Bluewater се дизајнирани да обезбедат најповолен квалитет на водата кога се користат во Cleone ™ или други слични уреди.

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
    Предфилтерот CL-C содржи гранулат со активен јаглен, направен од издржливи кокосови лушпи и ги отстранува честичките, нечистотијата и 'рѓата до големина од 5 микрони (5 μm) и треба да се замени со нов на секои 6 месеци. Иновација од Шведска.

        Отстранува хлор, талог и испарливи органски соединенија (VOCs). користи активен јаглен со кора од кокос за да го збогати вкусот, бојата и миризбата на водата. Обезбедува првокласно прочистување. Испорачува кристално чиста, одлична на вкус, поздрава вода за пиење директно од Вашата чешма. Обезбедува најдобар можен квалитет на вода - Вода чиста како што е предвидена во природата.

    Технички карактеристики

  • Ги отстранува загадувачите до големина од 5 микрони (5 μm)
  • Содржи кокосова кора со активен јаглен, со потврден квалитет, за отстранување на хлор, непријатен вкус, боја и мирис
  • Куќиштето на филтерот е заварено за да издржи соодветна моќ и идеално е прицврстено
  • Филтрира до 200 литри вода дневно во Bluewater Cleone ™
  • Издржува температура на водата до 38 ° C
  • Ги исполнува стандардите на NSF / ANSI 58 кога се користи во Bluewater Cleone ™
  • Препорачан период на замена е на секои 6 месеци