Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Pro Activated Carbon - Filter 2

Part Number: 919240083
Предфилтер со активен јаглен за Pro
Оригиналните филтри со активен јаглен за Pro на Bluewater се дизајнирани да обезбедат најповолен квалитет на вода кога се користи со Bluewater Pro 400.

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
    Предфилтерот со активен јаглен Про 400 е особено ефикасен кога станува збор за отстранување на хлор, талог, испарливи органски соединенија (VOCs), вкус и мирис. Филтерот треба да се замени на секои 6 месеци. Иновација од Шведска Дел од патентираната SuperiorOsmosis ™ технологија на Bluewater која обезбедува првокласно прочистување и водечки најдобар проток на вода на пазарот.

    Елиминира 99% од повеќето добро познати загадувачи како што се хлор, талог, испарливи органски соединенија (VOCs) во водата за секојдневно користење за пиење или готвење Користи кокосов активен јаглен за подобрување на вкусот, бојата и мирисот Обезбедува кристално чиста, одлична на вкус, поздрава вода за пиење директно од Вашата чешма Обезбедува најдобар можен квалитет на вода - Водата е чиста како што е предвидена во природата

    Технички карактеристики

  • Содржи кокосов активен јаглен, со потврден квалитет, за отстранување на хлор, непријатен вкус, боја и мирис
  • Филтрира до 4 литри вода во минута во Bluewater Pro 400
  • Издржува температура на водата до 35 ° C
  • Препорачан период за замена на секои 6 месеци