Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Spirit - Activated Carbon

Part Number: 919240004
Предфилтер за Spirit со активен јаглен
Оригинални филтри на Bluewater со активен јаглен се дизајнирани да обезбедат најповолен квалитет на вода кога се користи со Bluewater Spirit.

Цена:

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
    Предфилтерот со активиран јаглен за Spirit е особено ефикасен кога станува збор за отстранување на хлор, талог, испарливи органски соединенија (VOCs), вкус и мирис. Филтерот треба да се замени со нов на секои 6 месеци. Иновација од Шведска дел од патентираната SuperiorOsmosis ™ технологија на Bluewater која обезбедува првокласно прочистување.

    Елиминира до 99% од повеќето добро познати загадувачи како што се хлор, талог, испарливи органски соединенија (VOCs) Го користи кокосовиот активен јаглен за подобрување на вкусот, бојата и мирисот Испорачува кристално чиста, одлична на вкус, поздрава вода за пиење директно од Вашата чешма Обезбедува најдобар квалитет на водата – Водата е чиста како што е предвидена во природата
    
    Технички карактеристики

  • Содржи кокосов активен јаглен, со потврден квалитет, за отстранување на хлор, непријатен вкус, боја и мирис
  • Филтрира до 3 литри вода во минута во Bluewater Spirit
  • Издржува температура на водата до 38 ° C
  • Препорачан период за замена со нов е на секои 6 месеци