Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

iClean® mini

Part Number: LQFC200
Уништува до 99,999% од микробите, бактериите и вирусите - природно
Чистење по барање
Исчистете и дезинфицирајте ја секоја површина

Цена: 14.499,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

iClean® mini има поинаков пристап, претворајќи ја водата од чешма во високо ефикасно средство за чистење, дезодорирање и дезинфекција што убива до 99,999% од бактерии и вируси. Едноставно е, докажано е и е 100% безбедно. Она што е навистина неверојатно е дека ова решение што е посилно од белилото и водородниот пероксид едноставно се враќа назад во вода и кислород, така што нема груби хемикалии што излегуваат назад во нашите водни патишта или околина.