Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • CE одобрено, EN 149:2001+A1:2009 FFP2 NR D
  Индивидуално пакување, генијален дизајн со 3 панели, иновативен лист за брадата, извајан панел за нос
 • Шифра на производ: GT500073272
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  900,00 MKD
 • CE одобрено, EN 149:2001+A1:2009 FFP3 NR D
  Индивидуално пакување, генијален дизајн со 3 панели, иновативен лист за брадата, извајан панел за нос
 • Шифра на производ: UU011061569
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.175,00 MKD