Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 105715
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  995,00 MKD 796,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 105716
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  995,00 MKD 796,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 105717
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  995,00 MKD 796,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 105718
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  995,00 MKD 796,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 411
 • Шифра на производ: 105719
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  995,00 MKD 796,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 221
 • Шифра на производ: 106247
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.768,00 MKD 1.415,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 221
 • Шифра на производ: 106246
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.768,00 MKD 1.415,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 221
 • Шифра на производ: 106245
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.768,00 MKD 1.415,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 221
 • Шифра на производ: 106244
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.768,00 MKD 1.415,00 MKD
 • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
  Работи со: Pure 221
 • Шифра на производ: 106243
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.768,00 MKD 1.415,00 MKD
 • Дизајниран за Blueair Pro M и Pro L, Интелигентниот модул за воздухот ви овозможува да го поставите вашиот прочистувач на автоматски, така што никогаш повторно не треба да се грижите за квалитетот на воздухот.
  Вашиот прочистувач постојано ќе го следи квалитетот на воздухот во затворените простории преку најсовремен оптички ласер и ...
  Работи со: Pro L • Pro M
 • Шифра на производ: AProAIM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  5.750,00 MKD
 • Како опција може да инсталирате дополнителен Blueair Pro филтер со активен јаглен за максимално отстранување на тешки гасовити загадувачи. Истиот треба да се...
  Работи со: Pro L • Pro M • Pro XL
 • Шифра на производ: FProCA
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  3.450,00 MKD