Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
  • Ние во Blueair, одиме на било која должина за да се зголеми ефикасноста на чистење - дури и ако тоа значи поставување спандекс на нашите прочистувачи на воздух. Пред - филтерот на ткаенината фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Само вакумитирајте го или ставете го во машината за перење кога треба да се чисти.
    Работи со: Pure 411
  • Шифра на производ: 100947
  • Карактеристики:
  • Детали
  • Цена
    520,00 MKD