Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Прочистувач на воздух за во автомобил
  Чист воздух за помалку од 6 минути
  Препорачан за: Мали до средни возила (3-4 m³)
 • Шифра на производ: 500544
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  13.880,00 MKD 10.410,00 MKD
 • Прочистувач на воздух за во автомобил
  Чист воздух за помалку од 6 минути
  Интегрирани сензори за квалитет на воздух
  Препорачан за: Мали до средни возила (3-4 m³)
 • Шифра на производ: 500594
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  16.980,00 MKD 12.735,00 MKD
 • Прочистувач на воздух за во автомобил
  Чист воздух за помалку од 6 минути
  Интегрирани сензори за квалитет на воздух
  Препорачан за: Средни до големи возила (5-7 m³)
 • Шифра на производ: 500599
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  27.880,00 MKD 20.910,00 MKD