Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Aвтоматски режим со еден допир
  Лесен за поставување
  Ниска потрошувачка
 • Големина на соба: 17 m2
 • Шифра на производ: 105702
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  11.523,00 MKD 8.642,00 MKD
 • Aвтоматски режим со еден допир
  Лесен за поставување
 • Големина на соба: 36 m2
 • Шифра на производ: 105703
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  19.448,00 MKD 14.586,00 MKD
 • Aвтоматски режим со еден допир
  Лесен за поставување
  Ниска потрошувачка
  Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус.
 • Големина на соба: 51 m2
 • Шифра на производ: 106241
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  27.374,00 MKD 20.530,00 MKD
 • Прецизна контрола на животниот век на филтерот
  Лесно следење на квалитетот на воздухот и прегледност на другите податоци
  Тивок како шепот, со голема испорака на прочистен воздух
  Енергетски ефикасен
 • Големина на соба: 20 m2
 • Шифра на производ: 105913
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  23.106,00 MKD 18.485,00 MKD
 • Прецизна контрола на животниот век на филтерот
  Лесно следење на квалитетот на воздухот и прегледност на другите податоци
  Тивок како шепот, со голема испорака на прочистен воздух
  Енергетски ефикасен
 • Големина на соба: 20 m2
 • Шифра на производ: 105919
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  24.935,00 MKD 19.948,00 MKD
 • Прецизна контрола на животниот век на филтерот
  Лесно следење на квалитетот на воздухот и прегледност на другите податоци
  Тивок како шепот, со голема испорака на прочистен воздух
  Енергетски ефикасен
 • Големина на соба: 33 m2
 • Шифра на производ: 105941
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  30.422,00 MKD 24.338,00 MKD
 • Најнапредната технологија на Blueair со најмалa бучава и потрошувачка на енергија
  Ја следи вашата соба и го активира режимот на убивање микроби кога условите се оптимални за микробите
  Подесниот насочен проток на воздух од 360 ° брзо носи безбеден и чист воздух низ просторијата
  Првиот прочистувач во светот кој го елиминира живиот SARS-COV-2 вирус од воздухот.
 • Големина на соба: 28 m2
 • Шифра на производ: 108497
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  45.664,00 MKD
 • Најнапредната технологија на Blueair со најмалa бучава и потрошувачка на енергија
  Ја следи вашата соба и го активира режимот на убивање микроби кога условите се оптимални за микробите
  Подесниот насочен проток на воздух од 360 ° брзо носи безбеден и чист воздух низ просторијата
  Првиот прочистувач во светот кој го елиминира живиот SARS-COV-2 вирус од воздухот.
 • Големина на соба: 38 m2
 • Шифра на производ: 106121
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  52.370,00 MKD
 • Најнапредната технологија на Blueair со најмалa бучава и потрошувачка на енергија
  Ја следи вашата соба и го активира режимот на убивање микроби кога условите се оптимални за микробите
  Подесниот насочен проток на воздух од 360 ° брзо носи безбеден и чист воздух низ просторијата
  Првиот прочистувач во светот кој го елиминира живиот SARS-COV-2 вирус од воздухот.
 • Големина на соба: 62 m2
 • Шифра на производ: 106124
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  68.222,00 MKD
 • Компактен и ефикасен прочистувач на воздух
  Wi-FI овозможено за мали простории
 • Големина на соба: 26 m2
 • Шифра на производ: 200013
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  24.400,00 MKD
 • Интегрирани сензори за квалитет на воздухот
  Wi-Fi овозможено
 • Големина на соба: 26 m2
 • Шифра на производ: 200035
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  30.250,00 MKD 21.185,00 MKD
 • Најдобар на тест
  Тивок и енергетски ефикасен
 • Големина на соба: 40 m2
 • Шифра на производ: 200018
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  34.900,00 MKD