Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Дизајнирано за големи простори за живеење
  Wi-Fi овозможено
 • Големина на соба: 72 m2
 • Шифра на производ: 200028
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  50.000,00 MKD
 • Wi-Fi овозможено
  Дизајнирано за големи простори за живеење
 • Големина на соба: 72 m2
 • Шифра на производ: 200050
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  55.900,00 MKD 42.900,00 MKD
 • Чист воздух со чувство на стил
  Интегриран Wi-Fi
 • Големина на соба: 18 m2
 • Шифра на производ: SENSEPK230PACxx
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  29.100,00 MKD
 • Елегантен со мали димензии
  Опција за интелегентен модул за воздух
 • Големина на соба: 36 m2
 • Шифра на производ: ProMK230PAW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  44.800,00 MKD
 • Елегантен со мали димензии
  Опција за интелегентен модул за воздух
 • Големина на соба: 36 m2
 • Шифра на производ: ProMK230SMW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  48.300,00 MKD
 • Compact design, big performance
  Опција за интелегентен модул за воздух
 • Големина на соба: 72 m2
 • Шифра на производ: ProLK230PAW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  75.150,00 MKD
 • Compact design, big performance
  Опција за интелегентен модул за воздух
 • Големина на соба: 72 m2
 • Шифра на производ: ProLK230SMW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  81.000,00 MKD
 • Нашиот најголем капацитет за прочистувач на воздух
  Вграден Интелигентен модул за воздух
 • Големина на соба: 110 m2
 • Шифра на производ: ProXLES230PAW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  162.500,00 MKD
 • Нашиот најголем капацитет за прочистувач на воздух
  Вграден Интелигентен модул за воздух
 • Големина на соба: 110 m2
 • Шифра на производ: ProXLES230SMW
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  174.150,00 MKD
 • Контрола со едно копче
  Мал но моќен
 • Големина на соба: 15 m2
 • Шифра на производ: 101432
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  8.700,00 MKD 5.555,00 MKD
 • Активирање со едно копче
  Високо квалитетна челична мрежа
 • Големина на соба: 50 m2
 • Шифра на производ: 102936
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  20.900,00 MKD 14.445,00 MKD