Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Материјал: Ореово дрво
  Висина: 33 мм.
  Дијаметар: 40 мм. (максимум)
  Тежина: 30 гр.
 • Шифра на производ: 1050
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  617,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
  Инструкции: се перат на 40°
 • Шифра на производ: 1064
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
 • Шифра на производ: 1062
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
  Инструкции: се перат на 40 °
 • Шифра на производ: 1060
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
  Инструкции: се перат на 40°
 • Шифра на производ: 1063
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
  Инструкции: се перат на 40°
 • Шифра на производ: 1061
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
  Инструкции: се перат на 40°
 • Шифра на производ: 1070
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластан
  Бои: светло сина, црна, сива, розева и шума зелена
  Инструкции: се перат на 40 °
 • Шифра на производ: 1072/Retap
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
  Инструкции: се перат на 40°
 • Шифра на производ: 1074
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
  Инструкции: се перат на 40°
 • Шифра на производ: 1073
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
  Инструкции: се перат на 40°
 • Шифра на производ: 1071/Retap
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD
 • Материјал: 80% памук, 17% полиамид и 3% еластин
  Бои: Светло Сина, Црна, Сива, Розева и Шумско Зелена
  Инструкции: се перат на 40°
 • Шифра на производ: 1090
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  491,00 MKD