Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Материјал: боросиликатно стакло
  Висина:155 мм.
  Дијаметар:68 милиметри. (максимум)
  Тежина:183 гр. (со капакот)
 • Шифра на производ: 1006
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  814,00 MKD
 • Материјал:боросиликатно стакло
  Висина:230 милиметри.
  Дијаметар:88 мм. (максимум)
  Тежина:200 гр. (со капакот)
 • Шифра на производ: 1008
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.231,00 MKD
 • Материјал: Боросиликатно стакло
  Содржина:1,2 литар
 • Шифра на производ: 1009
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.635,00 MKD
 • Материјал: боросиликатно стакло
  Содржина:0,250 л.
  Висина:76 милиметри.
  Тежина:72 гр.
 • Шифра на производ: 200043
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  401,00 MKD