Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Повеќеслојна подлога за еднократна употреба наменета за спречување на контаминацијата со антимикробен додаток – го запира растот на микроорганизмите
  Листови со висока адхезија, која ги елиминира честичките од прашина од чевлите и тркалата на куферите и количките.
  Нумерирани слоеви лесни за одлупување за да го изложите следниот.
  Поставете ја на која било чиста површина, не е потребна рамка.
 • Шифра на производ: DE272996971
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена: