Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • 100% рециклирачки полиетилен.
  Oтпорна на надворешни влијанија.
  Достапна во 7 различни бои.
 • Шифра на производ: HF010 01 03 01
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  5.085,00 MKD