Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Прочистувач на вода за целото семејство
  Класика со 5 фази на филтрација
 • Шифра на производ: 911340243
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  49.360,00 MKD
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Прочистувач на вода за целото семејство
  Дополнителна заштита од загадување после прочистување со УВ-третман
 • Шифра на производ: 911340443
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  55.530,00 MKD
 • Прочистувач на вода за целото семејство
  Класика со 5 фази на филтрација
  Го подобрува вкусот на водата со додавање на минералиv
 • Шифра на производ: 911340343
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  52.445,00 MKD
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Прочистувач на вода за целото семејство
  Purity Plus – Најдоброто од двата света. Го подобрува вкусот на водата со додавање на минерали (Balance) и овозможува подобра заштита од загадување после прочистувањето на водата со употреба на УВ (Ultra)
 • Шифра на производ: 911340743
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  58.615,00 MKD
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Првокласниот прочистувач на вода
  Доаѓа во комплет со Bluewater славина
 • Шифра на производ: 919240260
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  123.400,00 MKD
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Првокласниот прочистувач на вода
  Направен да се користи со било која соодветна славина
 • Шифра на производ: 919240261
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  129.570,00 MKD
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Ваша сопствена фабрика за вода
  Високо отфрлање и автоматско испуштање
 • Шифра на производ: 919240161
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена:
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Ваша сопствена фабрика за вода
  Висок проток со првокласна мембрана создаден за клинички средини
 • Шифра на производ: 919240160
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена:
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Ваша сопствена фабрика за вода
  Создаден за солена вода со високо отфрлање
 • Шифра на производ: 919240162
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  240.630,00 MKD
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Високо отфрлање со првокласна мембрана создаден за клинички средини
  Ваша сопствена фабрика за вода
 • Шифра на производ: 919240163
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  246.800,00 MKD
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Екстра висок проток со првокласна мембрана создаден за максимални резултати на проток
  Свежо прочистена вода за да ги задоволи Вашите гости
 • Шифра на производ: 919240170
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  265.310,00 MKD
 • Лесен за инсталирање, лесен за одржување.
  Екстра висок проток со првокласна мембрана создаден за максимални резултати на проток
  Свежо прочистена вода за да ги задоволи Вашите гости
 • Шифра на производ: 919240171
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена: