Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Заштитита од бигор за машини за кафе со интегриран резервоар за вода
  Основна но исплатлива, ефикасна заштита од калциум
  Едноставна примена во сите машини за кафе со интегриран резервоар за вода
  Само вметнете го BWT bestsave падот во резервоарот со вода
 • Шифра на производ: KS08I00A00
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  461,00 MKD
 • Специјален филтер систем за реминерализирање на водата кој е практично без сол
  Создава балансирана содржина на минерали во водата со поголемо ниво на магнезиум
  Обезбедува совршена вода за производство на топли пијалоци со врвни сензорни атрибути
  Идеален за области со мека вода (Ефикасен и за опслужување на голема побарувачка на вода)
 • Шифра на производ: FS24M10A00
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  10.535,00 MKD
 • Уникатен филтер систем за ПРЕМИУМ вода за кафемати и автомати за кафе
  За сигурна заштита од бигор и вода со врвни сензорни карактеристики
  Уникатно со патентирана BWT технологија за магнезиум
  Минерализацијата за поголема содржина на магнезиум, обезбедува оптимални резултати за екстракција на кафето
 • Шифра на производ: FS28P00A00
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  13.461,00 MKD
 • Уникатен филтер систем за ПРЕМИУМ вода за кафемати и автомати за кафе
  За сигурна заштита од бигор и вода со врвни сензорни карактеристики
  Уникатно со патентирана BWT технологија за магнезиум
  Минерализацијата за поголема содржина на магнезиум, обезбедува оптимални резултати за екстракција на кафето
 • Шифра на производ: FS30P00A00
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  21.363,00 MKD
 • Универзална „BWT water + more“ филтер глава со иновативна технологија за поврзување FLEX
  Погоден за сите стандардни BWT water + more филтер кертриџи
  Идеален за секоја ситуација на инсталација, особено во ограничени простори
 • Шифра на производ: FS00Z39A00
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  7.389,00 MKD
 • Универзален филтер систем за оптимизација на вода во гастрономскиот сектор
  Заштита на машинската технологија од варовнички наслаги, честички, компоненти без вкус и хлор
  Дизајн што заштедува простор и е многу лесен за ракување со едноставна инсталација преку универзалната технологија за поврзување BWT besthead FLEX
  Обезбедува најдобра заштита на техничката опрема и квалитетот на сите производи направени со неа
 • Шифра на производ: FS30100A00
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  18.102,00 MKD
 • Специјален филтер систем за компактни машини за миење садови што се користи во ресторанската и угостителската индустрија
  Заштита на машините од наслаги и честички од бигор
  Повеќестепена филтрација за намалување на „засушени“ наслаги; За садови, стаклени садови и прибор за јадење без дамки
  Ја минимизира потребата од детергенти
 • Шифра на производ: FS30U00A00
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  14.449,00 MKD
 • Филтер систем за деминерализација на вода за автоклави и за компактни машини за миење садови што се користат во ресторани и угостителската индустрија
  Нема „засушени“ дамки или линии
  Ја минимизира потребата од детергенти
  Брилијантно сјајни садови, стаклени садови и прибор за јадење, и без дополнителен напор за полирање
 • Шифра на производ: FS30U10A00
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  14.449,00 MKD
 • Сеопфатна заштита на квалитетот на Вашата вода директно кај потрошувачот
  Интегрирана BWT бариера со троен активен јаглен
  Филтер за одвојување на честички, бактерии, протозои и за намалување на вкусот на хлорот со задржување и на микропластика
  Лесна инсталација и промена на филтерот со BWT besthead FLEX
 • Шифра на производ: 125501411
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  7.609,00 MKD
 • Ултра компактен филтер систем за заштита од бактерии
  Совршена заштита и хигиена • Идеален за диспанзери за вода за пиење
  Ги отстранува честичките и суспендираните материи
  Дизајн што заштедува простор и многу едноставно ракување
 • Шифра на производ: FS10B00A00
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  7.755,00 MKD