Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

3M Aura 9320

Заштитна респираторна маска (сет од 5)

Part Number: GT500073272
CE одобрено, EN 149:2001+A1:2009 FFP2 NR D
Индивидуално пакување, генијален дизајн со 3 панели, иновативен лист за брадата, извајан панел за нос

Цена: 900,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Ви ја претставуваме новата респираторна маска 3M™ Aura™ 9320, FFP2

  • Трослоен – панелен дизајн, одговара на широкиот спектар на облици и големина на лице
  • Се прилагодува на движењата на лицето
  • Пенастиот дел на маската кој се наоѓа на носот има нископрофилен дизајн и помага да се обезбеди добро видно поле што понатаму го олеснува носењето на наочари.
  • 3М напредниот електромагнетен филтрационен материјал овозможува ефикасна филтрација во комбинација со мал отпор на дишењето.
  • Траката за прилагодување на маската овозможува подобро чувство на удобност во пределот на вратот, лицето и главата.