Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

Children Urban Mask 1.0

Детска маска против загадување

Part Number: UM-108
Супериорна заштита
Извондреден комфорт
Шведски дизајн
Боја: Сина

Цена: 4.399,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%


Urban Air Mask 1.0 е нова иновативна маска за дишење со врвна технологија за филтрирање, наменета против загадување, полен и бактерии, со ненадмината удобност и уникатен Шведски дизајн.

Urban Air Mask 1.0 е тестирана во Шведска лабораторија во Светски рамки, со еквивалентни резултати од американската N95 или европска FFP2 перформанси (Тест: GB2828 и сертификација: KN95). Маската гарантира 100% заштита од загадувањето и ги филтрира следните честички во воздухот што го дишете:

• PM 0,3-10
• Прашина и други загадувачи на воздухот
• Полен и други алергени 
• Бактерии и други бактерии

Во пакувањето добивате 2 заменски филтри. Во просек филтерот се менува на секои 100 часа користење.

Достапна во 3 големини: XS, S