Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Aquaporin ONE

Part Number: 40043
Со Aquaporin Inside® и ефикасен дизајн овозможува технологија на висок-проток на прочистена вода над 65%, односно континуиран проток на прочистена вода 1.75 Л/мин.
Висок проток на прочистена вода е еднакво на помалку отпадна.
Висок перформанс дури и во услови на низок воден пристисок.
Индикатор за промена на филтер на уредот.

Цена: 39.400,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

За оние кои сакаат да пијат вода со одличен вкус, за оние кои ја ценат едноставноста, за оние кои се уморни од носење пластични шишиња од супермаркетот и за оние кои сакаат вода од чешма без пестициди, вируси и бактерии. Едноставно, за оние кои сакаат водата од чешма да биде најдобра што може. Aquaporin ONE прочистувач на вода, подготвен да Ви обезбеди вода со одличен вкус.

  • Компактна големина
  • 1.75 L/min
  • Висока испорака на прочистена вода
  • Кажете "Да" на водата од чешма
  • Кажете "Не" на пластичните шишиња