Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Aquaporin ZERO

Part Number: 40044A
Исклучителна и безбедна вода за пиење директно од вашата чешма
Совршенство на вода во вашиот дом. без пестициди, вируси и бактерии
Копиран процес од природата со патентирана Aquaporin технологија за совршен вкус со комплетна Food Compliance документација
Без потреба од приклучок на електрична енергија

Цена: 36.400,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

За оние кои сакаат да пијат вода со одличен вкус, за оние кои ја ценат едноставноста, за оние кои се уморни од носење пластични шишиња од супермаркетот и за оние кои сакаат вода од чешма без пестициди, вируси и бактерии. Едноставно, за оние кои сакаат водата од чешма да биде најдобра што може. Aquaporin ZERO прочистувач на вода, подготвен да Vи обезбеди вода со одличен вкус.

  • Компактна големина
  • Испорака на вода 3 л / мин
  • Без струја
  • Кажете "Да" на водата од чешма
  • Кажете "Не" на пластичните шишиња