Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
Бесплатна достава низ цела Македонија

Blue Pure 221

Particle Filter

Part Number: 100897
Активирање со едно копче
Високо квалитетна челична мрежа
Големина на соба: до 50 m2

Цена: 15.990,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

ПРОЧИСТУВАЧ ЗА ВОЗДУХ ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА

Истражувањата покажуваат дека воздухот во затворените простории е и до пет пати поголем од загадениот воздух. Blue Pure 221 го чисти целиот простор во просторијата од 50 m² (540 ft²) целосно 5 пати на час - и го одржува совршено чист. Создавате безбедност на вашето лично засолниште, со воздух чист како и во најголемите отворени локации на земјата. Ако вашата соба е помала, воздухот се чисти уште побрзо и почесто.

БЕЗ КОМПЛИКАЦИЈА ВО ВАШИОТ ДОМ

Интуитивната контрола со едно копче го прави Blue Pure 221 навистина лесен за употреба. Само уклучете го во струја и вклучете го. Вашиот прв допир на копчето автоматски го поставува на препорачаната работна брзина. Понатаму, Blue Pure 221 е тивок како шепот. Произведува помала бучава од човечкото дишење, што значи дека можете дури и да го користите во вашата спална соба.


360 ° ВЛЕЗ НА ВОЗДУХ

Благодарение на уникатниот влез за воздух од 360 °, Blue Pure 221 го влече воздухот во филтерот од сите четири страни. Ова го прави целосно ефикасен каде и да го ставите. И бидејќи сме големи обожаватели на големите вентилатори, го инсталиравме најголемиот вентилатор во својата класа.
Целата половина од Blue Pure 221 се состои од напреден филтер. Милиони ултра-тенки влакна од различни големини во различни слоеви го прават филтерот помалку густ отколку обичните филтри. Како резултат на помалото затнување, добивате поголем проток на воздух и помал шум. Користејќи механичка и електростатска филтрација, филтерот практично го лови секој загаден воздух со големина на вирус: полен, прашина, миленичиња, спори на мувла, чад, алергени и бактерии. Кога конечно треба да го замените филтерот, не мора да бидете инженер. Се што ви треба се два прста и еден клик.