Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blue Pure 221 + Blue Pure 411

Комбо пакет

Part Number: 100009
Активирање со едно копче
Содржи филтер за честички + филтер со активен јаглен
Големина на соба: до 50m2 и до 15m2 m2

Цена: 29.600,00 MKD 22.200,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%