Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blue Pure 411

Particle + Carbon Filter

Part Number: 101432
Контрола со едно копче
Мал но моќен
Големина на соба: 15 m2
36 m2

Цена: 8.700,00 MKD 5.555,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Техничка документација

Корисничко упатство

 

МОЌЕН ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ЗА КОМПАКТЕН ЖИВОТ

Ве поздравуваме со најмалиот и најтенкиот прочистувач на воздухот на семејството Blue, Blue Pure 411. Содржи водечка светска технологија за филтрирање на Blueair и е наменет за простории од 15 m² до 36 m². Само земете го, ставете го каде што сакате, приклучете го во, и дишете совршено чист воздух 24/7.

 

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ

Blue Pure 411 не само што е тивок како шепот, туку е и енергетски ефикасен, контролата на брзината со едно копче го прави супер лесен за користење. И кога конечно треба да го замените филтерот, не мора да бидете инженер - се што ви треба е едноставно да го одвртите.

ИЗМЕНЕТЕ ГО САМИ

Благодарение на изборната ткаенина на предфилтри  во различни енергични бои, лесно можете да ја промените вашата соба за неколку секунди. Бонус: Пред-филтерот фаќа поголеми честички, продолжувајќи го животниот век на главниот филтер. Кога е потребно чистење само нежно го вакумирате или го ставате во машината за перење.

ГОЛЕМ ПРОТОК НА ПРОЧИСТЕН ВОЗДУХ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ

Blue Pure 411 целосно го чисти воздухот во затворени простории 4.8 пати на час, и практично ја прима секоја честичка во воздухот: прашина, полен, миленичиња, чад, алергени, вируси и бактерии. Активниот јаглерод дури и ги отстранува мирисите. Ова ви дава добра вредност уште од првиот ден - и преку целата ваша сопственост. На нормална работна брзина, Blue Pure 411 користи само 1,5 вати, што е од голема полза и за животната средина.