Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Blueair Cabin P1

Particle + Carbon Filter

Part Number: 500544
Прочистувач на воздух за во автомобил
Чист воздух за помалку од 6 минути
Препорачан за: Мали до средни возила (3-4 m³)

Цена: 13.880,00 MKD 10.410,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Секој од нас троши во просек 90% од своето време во затворен простор, но патниот превоз е исто така важен дел од денот за многумина. Бидејќи воздухот на патиштата има тенденција да биде многу повеќе загаден, прочистувањето на воздухот внатре во автомобилот е клучен додаток на понудата на Blueair. Прочистувачот на воздух Blueair Cabin обезбедува чист воздух за сите големини на автомобили, врз основа на 20 години искуство во развојот на прочистувачи на воздух за домашна и професионална употреба. Прочистувачот на воздух Blueair Cabin e моќен, безбеден и тивок, а неговата компактна големина се вклопува со дизајнот на внатрешноста на автомобилот. Едноставно поврзете го уредот со вашиот мобилен телефон, и контролирајте го квалитетот на воздух во автомобилот.

Во Светот загриженоста за загадувањето на воздухот од ден за ден расте, затоа прочистувачот на воздух за во автомобил е чекор понапред кон подобрување на здравјето и благосостојбата на уште повеќе луѓе насекаде.