Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

Retap Wooden Lid

Walnut

Part Number: 1050
Материјал: Ореово дрво
Висина: 33 мм.
Дијаметар: 40 мм. (максимум)
Тежина: 30 гр.

Цена: 617,00 MKD

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Шишето Retab е едноставно, функционално и елегантно. Тoa зборува за дански дизајн и традиција, а исто така и Дрвениот Капак. Капакот е изработен од ореово дрво и е рачно изработен од традиционален занаетчија на островот Фуен во срцето на Данска. Секој капак е единствен и уникатен и со одличен квалитет. Дрвениот капак го прави вашето Retap Шише да изгледа уште поелегантено, на пример на трпезариска маса.

Инструкции: Дрвото се вклопува со сите Retap Шишиња. Наменети се за употреба во домот и во канцеларијата (непропустливи).