Контакт телефон: +389 (2) 3176 920

iClean mini SAO Cartridges (4-pack)

Part Number: LQFC204
Содржи 4 касети за едногодишно снабдување
Замената ќе му помогне на iClean мини правилно да се санира и дезодорира

Цена: 1.390,00 MKD

Бесплатна достава

0

0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Касетите за дополнување iClean ќе го одржат вашиот уред да работи како нов.

Препорачано време на промена е на секои три месеци. Свежиот кертриџ ќе ја подобри вашата моќ за чистење и ќе го заштити дијамантското јадро во вашиот мини iClean. Замената ќе му помогне на iClean мини правилно да се санира и дезодорира.

Содржи 4 касети за едногодишно снабдување.