Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Филтер за честички + Активен јаглен од кокосова обвивка.
  Не-ткаени градиентни Полипропиленски нишки.
  Без хемикалии и сврзувачи.
  Отпорност на трошење на нишките.
 • Шифра на производ: 105714
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  9.694,00 MKD 7.755,00 MKD
 • Филтер за честички + Активен јаглен од кокосова обвивка.
  Не-ткаени градиентни Полипропиленски нишки.
  Без хемикалии и сврзувачи.
  Отпорност на трошење на нишките.
 • Шифра на производ: 105713
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  6.645,00 MKD 5.316,00 MKD
 • Филтрите со помала густина ја прават целата разлика.
  Ги отстранува алергените и бактериите.
  Ги отстранува миризбите во домакинството.
  Ги заробува честичките засекогаш.
 • Шифра на производ: 105619
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  3.597,00 MKD 2.878,00 MKD
 • Филтрите со помала густина ја прават целата разлика.
  Ги отстранува алергените и бактериите.
  Ги отстранува миризбите во домакинството.
  Ги заробува честичките засекогаш.
 • Шифра на производ: 106235
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  6.036,00 MKD 4.829,00 MKD
 • Животен век од максимум 1-година
  Заштита од алергени и бактерии
  Заробува лесни хемикалии и миризби
 • Шифра на производ: 106320
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  3.963,00 MKD 3.175,00 MKD
 • Животен век од максимум 1-година
  Заштита од алергени и бактерии
  Заробува лесни хемикалии и миризби
 • Шифра на производ: 106323
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  5.426,00 MKD 4.341,00 MKD
 • Огромна филтерска област
  Отстранува чад и мирис
 • Шифра на производ: 102692
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  5.426,00 MKD 4.341,00 MKD
 • Филтрите со помала густина ја прават целата разлика.
  Ги отстранува алергените и бактериите.
  Ги отстранува миризбите во домакинството.
  Ги заробува честичките засекогаш.
 • Шифра на производ: 100929
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.768,00 MKD 1.415,00 MKD
 • Ги отстранува честичките
  Отстранува чад и мирис
  Одговара на следниве: P1 • P2i • P2iD
 • Шифра на производ: 501071
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  2.134,00 MKD
 • Патентирана HEPASilent технологија
  Таргетира чад и мирис на тутун
  Одговара на следниве: 205 • 280i
 • Шифра на производ: F200300SM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  4.207,00 MKD 3.366,00 MKD
 • Патентирана HEPASilent технологија
  Ги отстранува штетните загадувачки супстанции
  Одговара на следниве: 405 • 480i
 • Шифра на производ: F400SM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  7.865,00 MKD 6.292,00 MKD
 • Патентирана HEPASilent технологија
  Таргетира чад и мирис на тутун
  Одговара на следниве: 605 • 680i
 • Шифра на производ: F500600SM
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  13.352,00 MKD 10.682,00 MKD