Контакт телефон: +389 (2) 3176 920
 • Уништува до 99,999% од микробите, бактериите и вирусите - природно
  Чистење по барање
  Исчистете и дезинфицирајте ја секоја површина
 • Шифра на производ: LQFC200
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  14.499,00 MKD
 • Содржи 4 касети за едногодишно снабдување
  Замената ќе му помогне на iClean мини правилно да се санира и дезодорира
 • Шифра на производ: LQFC204
 • Карактеристики:
 • Детали
 • Цена
  1.390,00 MKD